Bli kjent med bygda di 2017

Bingen BK ønsker også i år å bidra til økt aktivitet og at du kan bli mer kjent i bygda di.  Vi har lagt ut 8 poster rundt i bygda som gir gode utkikkspunkter og god trim.

Postene vil være ute fra 1 juni til 1. oktober 2017. Koordinater (UTM-sone 33) og ca. løypelengde en vei er angitt. Se baksiden

Det er satt ut postkasser på alle postene med bok. Her kan du registrere deg med å skrive inn navn og telefonnummer.

Etter 1. oktober vil alle som har gått samtlige ruter være med i trekning av en premie. I tillegg vil alle barn under 15 år med registrering på minst 5 steder/kasser bli premiert. Liste over alle som har vært med vil bli lagt ut på BBK sin hjemmeside etter sesongen.

Kart og beskrivelse vil bli lagt ut på BBK sin hjemmeside www.bingen-bk.no.(eller trykk her for turkart) På kartene er det forslag til rute. Noen av rutene er også merket. Dette går frem av kartet.   For de 4 postene i Øvre Eiker (Hafella, Håreåsen, Murfjellåsen og Vestbyvarden) anbefales turkart Eiker Vest (målestokk 1:20000) for bedre detaljer.

Kart og beskrivelse kan også fås ved henvendelse til:

Anne Jahren tlf. 92644582, Trond Håvard Lie tlf. 91675767, Syvert Thorud tlf. 97149831.

Vis hensyn til omgivelsene når du er på tur:

Ta med deg søppel hjem og hold hunden i bånd. Kjør pent på skogsbilveiene, både for deg selv, andre turgåere, husdyr, og skogens store og små.  Parker slik at andre biler/tømmerbiler får brukt veien/snuplass. Husk å lukke alle grinder. Husk bompenger.

Vi ønsker en riktig god tur!

Reklamer

Posted on 11. juni 2017, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Kommentarer er stengt.

%d bloggere like this: