SITUASJONEN MED BERGHEIM

Vi sendte i våres ut en henvendelse til bygdas innbyggere om noen hadde lyst til å være med å drive Bergheim Grendehus. Vi mangler leder og 1-2 styremedlemmer som kan være med over tid.

Det har ikke vært noen respons på dette.

Bergheim har faste driftsutgifter (forsikring, strøm, avgifter etc.) på ca. 40-50000 kr. pr år, og dette krever et fullstendig og aktivt Bergheimstyre som kan jobbe kontinuerlig for å skaffe driftsmidler til lokalet. Vi er helt avhengig av at mange flere engasjerer seg om Bergheim skal overleve. Det ser ut til at dette dessverre ikke er tilfelle.

Dersom ikke flere innen kort tid viser interesse for å redde Bergheim, vil styret i Bingen Ballklubb med dette informere om at vi innstiller på at Bergheim grendehus legges ned og avhendes. Dette vil det i så fall jobbes videre med i høst hvor det må endelig avgjøres som egen sak på Bingen Ballklubbs årsmøte i februar 2018. Er det spørsmål til dette kan man kontakte Syvert Thorud på tlf. 32783014

Hvis det fremover og innen 10. november 2017 likevel melder seg nok personer til å være med så vil det være flott. Hvis du ønsker å bidra til aktivitet og arrangementer, så ta kontakt. Vi ønsker også kontakt med de som vil være med i en festkomite for den årlige Bergheimfesten.  Vil du være med eller er nysgjerrig på hva det innebærer å være med?  Ta kontakt med oss i Bergheimstyret:

Lindis Ingebo  Mob: 93230013
Heidi Hovde Mayrhofer  Mob: 90868799
Anne Maren Lie  Mob: 93023478

Mvh
Styret i Bingen BK og Bergheimstyret

 

Reklamer

Posted on 26. oktober 2017, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Kommentarer er stengt.

%d bloggere like this: